תכנית בניהול ומדיניות משאבי טבע וסביבה | המחלקה לגאוגרפיה

תכנית בניהול ומדיניות משאבי טבע וסביבה

תכנית משותפת של הפקולטה למדעי החברה וביה"ס המתקדם ללימודי הסביבה

עליית החשיבות של נושאים סביבתיים בשיח המדיניות הישראלי, והצפי שהלחצים הסביבתיים ילכו ויחריפו כתוצאה מהמשך תהליכי הצמיחה וההצטופפות המאפיינים את ישראל, מחייבים הכשרת מומחים בתחומי המדיניות והניהול הסביבתי אשר יוכלו לעבוד במשותף עם מומחים מדיסציפלינות אחרות. התמודדות עם בעיות סביבתיות מחייבת עבודת צוות של מומחים בתחומים שונים. בייחוד יש צורך בשילוב בין מומחים בדיסציפלינות מהמדעים הניסויים עם מומחים בתחומי המדיניות והניהול.

הפקולטה למדעי החברה בשיתוף ביה"ס המתקדם ללימודי הסביבה באוניברסיטה העברית מציעים תואר מוסמך בניהול ומדיניות משאבי טבע וסביבה המתמקד בהכשרת מומחים בתחומי הניהול והמדיניות הסביבתית תוך מתן הכלים לעבודת צוות עם מומחים מהמדעים הניסויים.

התכנית מיועדת לתלמידים מצטיינים מתחומי דעת שונים אשר זה עתה סיימו לימודיהם לתואר בוגר וכן לאלו אשר נמצאים בשוק העבודה ומעוניינים לבסס הבנתם בתחומי ניהול ומדיניות משאבי טבע וסביבה.

לחצו כאן להרשמה ומידע נוסף

לחצו כאן לרשימת הקורסים