יוני 11, 2020

ברכות לגדעון יקר!

ברכות לגדעון יקר על קבלת תואר דוקטור. נושא הדוקטורט הוא "Stadiums and Local Competition: Economics, Culture and Politics in Israel’s Professional Sports". בהנחייתם משותפת של פרופ' מארק רוזנטראוב , פרופ' ערן רזין ופרופ' גלעד רוזן. המחלקה מאחלת הצלחה בהמשך הדרך!

חדשות וברכות

יוני 11, 2020

תמונה

ברכות לגיא קרן!

מאי 27, 2020
אנו שמחים לברך את גיא קרן דוקטורנט במחלקתנו, על זכייתו במלגת הנשיא היוקרתית לשנת תשפ"א. כל הכבוד!

ברכות לסמדר ספקטור דנון!

מאי 18, 2020

ברכות לסמדר ספקטור דנון על קבלת תואר דוקטור. נושא הדוקטורט הוא  "מורשת בנוף חולון  (1930 – 1988) תהליכים עירוניים בראייה לאומית ועולמית". בהנחיית פרופ' רן אהרונסון.

המחלקה מאחלת הצלחה בהמשך הדרך!

ברכות ליעל בראש-הרמן!

מאי 18, 2020
ברכות ליעל בראש - הרמן על קבלת תואר דוקטור. נושא הדוקטורט: Environmental performance of industrial companies in emerging economies: the Indian case. העבודה נכתבה בהנחייתו של ערן פייטלסון. המחלקה לגאוגרפיה מאחלת הצלחה בהמשך הדרך!
תמונה

ברכות לפרופ' סיגל קפלן!

מאי 18, 2020
ברכות לפרופ' סיגל קפלן על קבלת הקביעות במחלקה. אנו מאחלים המשך עשייה מדעית פוריה!

ברכות לפרופ' איתי פישהנדלר, פרופ' גלעד רוזן ודר' ליאור הרמן מיחב"ל

ינואר 30, 2020

ברכות לפרופ' איתי פישהנדלר ופרופ' גלעד רוזן על זכייתם (במשותף עם דר' ליאור הרמן מיחב"ל) במענק מחקר מכובד מטעם  ה- DFG ביחד עם שותפים מאוניברסיטת הומבולט שבברלין בנושא: Powering Divided Cities: Energy Systems between Separation and Cooperation

ברכות למצטייני דיקן להוראה לשנת תשע"ט!

ינואר 7, 2020
המחלקה לגאוגרפיה שמחה וגאה בזכייתם כמצטייני דיקן להוראה לשנת תשע"ט של: גב' אלבאום אילת, מר בן-נון עדי, ד"ר בר-אור רותם, ד"ר גלילי אמיר, גב' משקוב רותם, ד"ר פירסט בני ומר צלאל עוז, יישר כח!

ברכות לדוקטורנטים רותם אלינסון וגיא קרן

דצמבר 26, 2019
ברכות לדוקטורנטים רותם אלינסון וגיא קרן, שזכו לאחרונה במלגות דוקטורנטים מטעם המרכז החדש למדע הנתונים (CIDR) שהוא מרכז אוניברסיטאי המשותף למחלקות למדע הנתונים ולמדעי המחשב. כל הכבוד!
דני

ברכות לפרופ' דני פלזנשטיין!

יולי 24, 2019
המחלקה לגאוגרפיה מברכת את פרופ' וראש המחלקה דני פלזנשטיין שהתמנה לסגן העורך של כתב העת  Spatial Economic Analysis בהוצאת Taylor and Francis, לתקופה של 5 שנים.