חדשות וברכות

dai

ברכות לדאי אקסייר!

28 אוקטובר, 2021
ברכות לדאי אקסייר על קבלת תואר דוקטור. נושא הדוקטורט: New Perspectives in Economic Geography. בהנחייתם המשותפת של פרופ' מיכאל בינסטוק (כלכלה) ופרופ' דניאל פלזנשטיין (גיאוגרפיה). המחלקה מאחלת הצלחה בהמשך הדרך!
ברכות לד"ר עמית בירנבוים, חבר סגל חדש שהצטרף למחלקה כמרצה בכיר.

9 ספטמבר, 2021

דר' עמית, מהדמויות המובילות בישראל במחקר של התנהגות מרחבית, משלב במחקריו שיטות מחקר מתקדמות הכוללות, מציאות מדומה, מציאות רבודה, סנסורים, שיטות איתור וגיאואינפורמטיקה. לדר' עמית יש קבוצת מחקר גדולה (The Urban Vitality Lab) אשר עוסקת בסוגיות של עיר, בריאות, טכנולוגיה, פעילויות פנאי ותיירות. המחלקה לגיאוגרפיה מברכת את דר' עמית על השתלבותו אצלנו ומאחלת לו בהצלחה רבה בהמשך דרכו באוניברסיטה העברית.

יונת ריין ספיר

המחלקה לגאוגרפיה שמחה לברך את יונת ריין ספיר

16 אוגוסט, 2021

דוקטורנטית במחלקה על זכייתה בפרס LDD על הרצאה מצטיינת בתחום איכות הסביבה בועידה השנתית למדע וסביבה של האגודה הישראלית לאקולוגיה ולמדעי הסביבה. ההרצאה: "יוזמות מדיניות סביבתיות בשלטון המקומי – השונות בין רשויות שונות והשפעת המבנה השלטוני על היזמות". כל הכבוד!

ynon

ברכות לינון גבע על אישור הדוקטורט!

22 יולי, 2021
ברכות לינון גבע על קבלת תואר "דוקטור לפילוסופיה" מטעם הפקולטה למדעי החברה והסינט של האוניברסיטה העברית בירושלים. המחלקה מאחלת הצלחה בהמשך הדרך!
ברכות לדר' עמית טובי!

27 יוני, 2021
ברכות לדר' עמית טובי על קבלת מרצה בכיר עם קביעות במחלקה. המחלקה מאחלת המשך עשייה מדעית פוריה!
תמונה

ברכות לדאי אקסייר!

30 מאי, 2021
המחלקה לגאוגרפיה שמחה לברך את דאי אקסייר דוקטורנט בהנחייה משותפת של פרופ' מיכאל בינסטוק מהמחלקה לכלכלה ופרופ' דני פלזנשטיין ממחלקתנו, על זכייתו בפרס היוקרתי: Jean Paelinck Prize for Young Researcher at the XV World Conference of Spatial Econometrics Association,