תמונה1

ברכות לפרופסור דני פלזנשטיין!

מרץ 12, 2019

השבוע יצא ספר חדש לפרופ' דני פלזנשטיין ופרופ' מיכאל בינסטוק מהמחלקה לכלכלה בהוצאת Springer בנושא "The Econometric Analysis of Non-Stationary Spatial Panel Data".

חדשות וברכות

תמונה1

ברכות לפרופסור דני פלזנשטיין!

מרץ 12, 2019

pic

כנס איגוד המתכננים בישראל "החיים מחוץ לתל אביב"

פברואר 25, 2019
איגוד המתכננים שמח להזמין לאירוע השנתי המרכזי של קהילת העוסקים בתכנון בישראל. הכנס מהווה הזדמנות לפגוש את מקבלי ההחלטות, אנשי אקדמיה ומיטב העוסקים בתחום. 7-8.3.2019 מחיר מוזל לנרשמים עד ל-19.2.28 ,מחיר מיוחד לסטודנטים ולגימלאים. איגוד המתכננים מעודד שימוש בתחבורה ציבורית. לרשות באי הכנס יעמדו שאטלים מתחנת הרכבת המרכזית בבאר שבע ביום חמישי. ההרשמה, פרטי ההרצאות, הדוברים ומפות הגעה - באתר איגוד המתכננים: www.aepi.co.il  לעוד פרטים לחצו כאן
esri

תכנות GIS להתקנה חינם עבור סטודנטים וסגל!

פברואר 18, 2019
מרצים, סטודנטים, ועובדים נכבדים שלום רב, אנו שמחים להביא לידיעתכם את זכויות משתמשי האוניברסיטה העברית בתוכנות, קורסים ובמערכות המיפוי של חברת ESRI. חשוב לנו להדגיש שהשימוש בתוכנות, רישיונות והדרכות הינו עבור משתמשי האוניברסיטה העברית בלבד המורשים מתוקף ההסכם עם חברת ESRI. אין להעביר ולהשתמש ביכולות הללו שלא לצורכי האוניברסיטה. לעוד פרטים לחצו כאן
יהושע

ברכות לפרופ' (אמריטוס) יהושע בן אריה!

ינואר 1, 2019

ברכות לפרופ' (אמריטוס) יהושע בן אריה לרגל הוצאת ספרו החדש "כיצד נוצרה ארץ ישראל בעת החדשה ,1799-1949".

אנו מברכים את יהושע שימשיך בפעילות מדעית מבורכת לעוד שנים רבות.

Noam Shoval

ברכות לפרופ' נועם שובל על זכייתו בפרס!

דצמבר 16, 2018

ברכות לנעם על זכייתו בפרס Belt and Road Distinguished Visiting Scholar ע"י Hong Kong Polytechnic University .
פרס זה מוענק  ל-6 אנשי מדע בולטים מדי שנה, וכולל הזמנה למתן הרצאת  ציבורית בהונג קונג.

ברכות למורים ולמתרגלות המצטיינים/ות!

נובמבר 25, 2018

המחלקה לגאוגרפיה שמחה וגאה במורים ובמתרגלות המצטיינים/ות במשאל הערכת ההוראה לשנת תשע"ח.
המורים הם : פרופ' דני פלזנשטיין, פרופ' גלעד רוזן, ד"ר עמית טובי, מר עדי בן נון.
המתרגלות: טל אולוס ואילת אלבאום
יישר כח!

נעם

ברכות לפרופ' נעם לוין!

נובמבר 8, 2018
אנו שמחים לבשר לכם על העלאתו בדרגה של נעם לוין לדרגת פרו'פ מן המנין.
 ברכות לנעם על ההישג וכולנו מאחלים לו המשך עבודה מדעית פורה ומוצלחת.

עמירם גונן

פרופ' עמירם גונן - פועלו ותרומתו

אוקטובר 4, 2018

פרופ' עמירם גונן - פועלו ותרומתו

בצער רב ליווינו שלשום את פרופ' עמירם גונן למנוחת עולמים. עמירם היה מעמודי התווך של הגיאוגרפיה הישראלית בכלל ושל המחלקה בפרט. הוא התחנך במחלקה והיה תלמידו של מייסד המחלקה , פרופ' דוד עמירן. מצורפת כתבה מעניינת ומקיפה על פועלו ותרומתו של עמירם גונן שנכתבה ע"י פרופ' ערן רזין.