חדשות וברכות

מחקר: הגבלת התנועה בסגר הרחיבה את המחאה נגד נתניהו

אוקטובר 18, 2020
בבדיקה שערך השבוע עדי בן-נון, המנהל הטכני של מרכז ה-GIS במחלקה לגיאוגרפיה באוניברסיטה העברית בירושלים נמצא כי הגבלת המרחק על המוחים נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו גררה קריאה נרחבת לאזרחים לצאת ולהפגין במוקדים שונים ברחבי הארץ - שהצליחה. קישור לכתבה בעיתון מעריב  https://bit.ly/3o53KjS

ברכות ליהודה גרינפילד!

ספטמבר 13, 2020

ברכות ליהודה גרינפילד על קבלת תואר דוקטור. המחלקה שמחה לבשר כי אושר הדוקטורט של יהודה גרינפילד בנושא "Between Openness and Closedness: The Dynamics of Cross-Border Mobility" בהנחייתו של פרופ' ערן פייטלסון. המחלקה מאחלת הצלחה בהמשך הדרך!

חילופי ראש מחלקה

ספטמבר 2, 2020
אנו רוצים לעדכן כי פרופסור דני פלזנשטיין סיים את כהונתו כראש המחלקה בארבע השנים האחרונות, אנו מודים ומעריכים את תרומתו הרבה למחלקה בתקופת כהונתו. המחלקה מברכת את ראש החוג החדש, פרופסור איתי פישהנדלר ומאחלים לו הצלחה רבה בתפקיד חשוב זה!

ברכות לאנה ארצב, יונת ריין ספיר ונעמה סדן

אוגוסט 9, 2020

המחלקה לגאוגרפיה שמחה לברך את תלמידות המחלקה על זכייתן במלגות הצטיינות מטעם בית הספר המתקדם ללימודי סביבה: אנה ארצב (תלמידת מוסמך בהנחיית סיגל קפלן), יונת ריין ספיר (דוקטורנטית בהנחיית ערן פייטלסון), נעמה סדן (דוקטורנטית בהנחיית ערן פייטלסון). יישר כח!

תמונה

ברכות לדר' יאיר גרינברגר

אוגוסט 2, 2020

המחלקה מברכת את  דר' יאיר גרינברגר על זכייתו במענק מחקר מטעם קרן רינג בנושא: Ecological modelling of the first urban cycle in the southern Levant. יישר כח!

Noam Shoval

ברכות לפרופ' נעם שובל

יולי 27, 2020
ברכות לפרופ' נעם שובל על זכייתו במענק ISF בנושא "חוויות סובייקטיביות ואובייקטיביות של תיירים בזמן ובמרחב".
ברכות לפרופ' איתי פישהנדלר

יולי 27, 2020
המחלקה שמחה לברך את פרופ' איתי פישהנדלר על העלתו לדרגת פרופ' מן המניין. ברכות לאיתי על ההישג והמשך עשייה מדעית פוריה!
רותם בר אור

ברכות לד"ר רותם בר אור

יולי 27, 2020

המחלקה שמחה להוסיף לשורותיה את חבר הסגל החדש ד"ר רותם בר אור שמחזק את תחום הערים החכמות והגיאואינפורמטיקה. בהצלחה בהמשך הדרך!

ברכות לדר' נופר אבני

יולי 27, 2020

המחלקה שמחה להוסיף לשורותיה את חברת הסגל החדשה ד"ר נופר אבני שמחזקת את התחום העירוני-תכנוני. בהצלחה בהמשך הדרך!