חדשות וברכות

ברכות לד"ר עמית בירנבוים, חבר סגל חדש שהצטרף למחלקה כמרצה בכיר.

9 ספטמבר, 2021

דר' עמית, מהדמויות המובילות בישראל במחקר של התנהגות מרחבית, משלב במחקריו שיטות מחקר מתקדמות הכוללות, מציאות מדומה, מציאות רבודה, סנסורים, שיטות איתור וגיאואינפורמטיקה. לדר' עמית יש קבוצת מחקר גדולה (The Urban Vitality Lab) אשר עוסקת בסוגיות של עיר, בריאות, טכנולוגיה, פעילויות פנאי ותיירות. המחלקה לגיאוגרפיה מברכת את דר' עמית על השתלבותו אצלנו ומאחלת לו בהצלחה רבה בהמשך דרכו באוניברסיטה העברית.

יונת ריין ספיר

המחלקה לגאוגרפיה שמחה לברך את יונת ריין ספיר

16 אוגוסט, 2021

דוקטורנטית במחלקה על זכייתה בפרס LDD על הרצאה מצטיינת בתחום איכות הסביבה בועידה השנתית למדע וסביבה של האגודה הישראלית לאקולוגיה ולמדעי הסביבה. ההרצאה: "יוזמות מדיניות סביבתיות בשלטון המקומי – השונות בין רשויות שונות והשפעת המבנה השלטוני על היזמות". כל הכבוד!

ynon

ברכות לינון גבע על אישור הדוקטורט!

22 יולי, 2021
ברכות לינון גבע על קבלת תואר "דוקטור לפילוסופיה" מטעם הפקולטה למדעי החברה והסינט של האוניברסיטה העברית בירושלים. המחלקה מאחלת הצלחה בהמשך הדרך!
ברכות לדר' עמית טובי!

27 יוני, 2021
ברכות לדר' עמית טובי על קבלת מרצה בכיר עם קביעות במחלקה. המחלקה מאחלת המשך עשייה מדעית פוריה!
תמונה

ברכות לדאי אקסייר!

30 מאי, 2021
המחלקה לגאוגרפיה שמחה לברך את דאי אקסייר דוקטורנט בהנחייה משותפת של פרופ' מיכאל בינסטוק מהמחלקה לכלכלה ופרופ' דני פלזנשטיין ממחלקתנו, על זכייתו בפרס היוקרתי: Jean Paelinck Prize for Young Researcher at the XV World Conference of Spatial Econometrics Association,
תמו נה

ברכות לנעמה סדן!

18 מאי, 2021
אנו שמחים לברך את נעמה סדן דוקטורנטית במחלקתנו, על זכייתה במלגת הנשיא היוקרתית לשנת תשפ"א. כל הכבוד!
ברכות לד"ר גדעון יקר!

25 פברואר, 2021
המחלקה לגאוגרפיה מברכת את ד"ר גדעון יקר על קבלת משרת אסיסטנט פרופסור במחלקה לניהול ספורט באוניברסיטת פלורידה. גדעון סיים את עבודת הדוקטורט במחלקה בהנחייתם של פרופ' ערן רזין ופרופ' גלעד רוזן בשיתוף עם פרופ' מארק רוזנטראוב מאוניברסיטת מישיגן. יישר כוח!
ברכות לדר' שירה בוקצ'ין - פלס!

21 פברואר, 2021
המחלקה שמחה לברך את חברת הסגל החדשה דר' שירה בוקצ'ין - פלס שהצטרפה לסגל האקדמי. שירה חוקרת היבטים בינתחומיים של פיתוח בר קיימא וביטחון תזונתי. היא בוחנת סוגיות סביבתיות מזווית טכנולוגית, חינוכית והתנהגותית. עיקר מחקרה עוסק בפיתוח חקלאי בעולם המתפתח, והיא הובילה מגוון מחקרי שטח בנושא, בין השאר בסנגל, נפאל ואתיופיה. בהצלחה בהמשך הדרך!