ברכות למורי המחלקה שזכו במענקי מחקרי של הקרן הלאומית למדע ה- ISF

28 יולי, 2022

ברכות למורי המחלקה לגאוגרפיה שזכו במענקי מחקר תחרותיים לשנת תשפ"ג מהקרן הלאומית למדע (ה- ISF). ד"ר נופר אבני על הצעת המחקר: "העיר כמוסד מתווך: אוטונומיה עירונית ואליטות ליברליות בעידן ניאו-ליברלי". ד"ר עמית בירנבוים (יחד עם פרופ' יצחק אומר מאוניברסיטת ת"א) על הצעת המחקר: "גישות קונפיגורליות מנקודת מבט של פרטים לחקר הליכתיות והליכה". פרופ' איתי פישהנדלר על הצעת המחקר "ההשפעה של זיכרון מוסדי על אימוץ טכנולוגיות אנרגיה מתקדמות". עלו והצליחו!

ברכות לאיתי כץ!

5 יולי, 2022

ברכות למקבלי פרסי הצטיינות למעורבות חברתית מטעם דיקנט הסטודנטים לשנה"ל תשפ"ב. איתי כץ, סטודנט שנה ג' בתואר בוגר בחוגים יחסים בין לאומיים, גאוגרפיה, סביבה וגאואינפורמטיקה, שקיבל את פרס הדיקן על התנדבותו בארגון "אקופיס מזרח-תיכון", המפגיש פעילי איכות סביבה ירדנים, פלסטינים וישראלים במטרה לפתח שיתופי פעולה בתחומי שימור הטבע, בדגש על מקורות מים באזור. לקריאת הכתבה המלאה >>

חדשות וברכות

ברכות למורי המחלקה שזכו במענקי מחקרי של הקרן הלאומית למדע ה- ISF

28 יולי, 2022

ברכות לעידית טיקוצקי !

12 יוני, 2022

ברכות לעידית טיקוצקי תלמידת המחלקה על פרסום דו"ח הערכת נזקי שריפה, המבוסס על עבודת סמינר בהנחיית פרופ' נעם לוין במסגרת עבודתה בתחנה לחקר הסחף של משרד החקלאות. עבודת הסמינר זכתה בפרס פרס שלום רייכמן. כל הכבוד! לקריאת הדו"ח: https://bit.ly/3MJwERK

דרור בוימל בוגר המחלקה בכתבה בדה מרקר

6 יוני, 2022

דרור בוימל, מנהל תחום התכנון בחברה להגנת הטבע, בוגר תואר ראשון בגיאוגרפיה ולימודי סביבה ותואר שני בגיאוגרפיה עם התמחות בתכנון סביבתי מהאוניברסיטה העברית בכתבה בדה מרקר על אתגר צפיפות האוכלוסין במדינת ישראל.

ברכות לרינה קדם!

9 מאי, 2022

ברכות לרינה קדם על קבלת תואר דוקטור.
נושא הדוקטורט: "נופים של שלום קר: שיתוף פעולה סביבתי בין ישראל וירדן - Landscapes of cold Peace: Post-conflict cooperation; Israel and Jordan" בהנחייתו של פרופ' ערן פייטלסון.

ברכות לדוקטורנט המחלקה ניר חסון!

8 מאי, 2022

ברכות לדוקטורנט ניר חסון על זכייה במענק מחקר מטעם מכון וולטר ליבך לחקר הדו-קיום הערבי יהודי. הפרס מוענק לעבודות דוקטורט המקדמות שוויון והגינות בין אזרחים ערבים ויהודים בישראל. ניר כותב את עבודת הדוקטורט בהנחיית פרופ' הלל כהן מהחוג ללימודי האסלאם והמזרח התיכון וד"ר נופר אבני מהמחלקה לגאוגרפיה. נושא עבודת הדוקטורט הוא "תכנון, בנייה ללא היתרים ומאבק: יצירת הנוף הבנוי בירושלים המזרחית 2017-1967". כל הכבוד ויישר כח!

ברכות לטל אולוס!

2 מאי, 2022

ברכות לטל אולוס על קבלת תואר דוקטור.
נושא הדוקטורט: "משברי אקלים בטווח הבינוני ומעגלי השפעתם על זמינות מזון, יציבות פוליטית והגירה מאפריקה שמדרום לסהרה בראשית המאה העשרים ואחת" בהנחייתו של פרופ' גדעון שלח - לביא.