ynon

ברכות לינון גבע על אישור הדוקטורט!

22 יולי, 2021
ברכות לינון גבע על קבלת תואר "דוקטור לפילוסופיה" מטעם הפקולטה למדעי החברה והסינט של האוניברסיטה העברית בירושלים. המחלקה מאחלת הצלחה בהמשך הדרך!
ברכות לדר' עמית טובי!

27 יוני, 2021
ברכות לדר' עמית טובי על קבלת מרצה בכיר עם קביעות במחלקה. המחלקה מאחלת המשך עשייה מדעית פוריה!

חדשות וברכות

ynon

ברכות לינון גבע על אישור הדוקטורט!

22 יולי, 2021
ברכות לדר' עמית טובי!

27 יוני, 2021
תמונה

ברכות לדאי אקסייר!

30 מאי, 2021
המחלקה לגאוגרפיה שמחה לברך את דאי אקסייר דוקטורנט בהנחייה משותפת של פרופ' מיכאל בינסטוק מהמחלקה לכלכלה ופרופ' דני פלזנשטיין ממחלקתנו, על זכייתו בפרס היוקרתי: Jean Paelinck Prize for Young Researcher at the XV World Conference of Spatial Econometrics Association,
תמו נה

ברכות לנעמה סדן!

18 מאי, 2021
אנו שמחים לברך את נעמה סדן דוקטורנטית במחלקתנו, על זכייתה במלגת הנשיא היוקרתית לשנת תשפ"א. כל הכבוד!
ברכות לד"ר גדעון יקר!

25 פברואר, 2021
המחלקה לגאוגרפיה מברכת את ד"ר גדעון יקר על קבלת משרת אסיסטנט פרופסור במחלקה לניהול ספורט באוניברסיטת פלורידה. גדעון סיים את עבודת הדוקטורט במחלקה בהנחייתם של פרופ' ערן רזין ופרופ' גלעד רוזן בשיתוף עם פרופ' מארק רוזנטראוב מאוניברסיטת מישיגן. יישר כוח!
ברכות לדר' שירה בוקצ'ין - פלס!

21 פברואר, 2021
המחלקה שמחה לברך את חברת הסגל החדשה דר' שירה בוקצ'ין - פלס שהצטרפה לסגל האקדמי. שירה חוקרת היבטים בינתחומיים של פיתוח בר קיימא וביטחון תזונתי. היא בוחנת סוגיות סביבתיות מזווית טכנולוגית, חינוכית והתנהגותית. עיקר מחקרה עוסק בפיתוח חקלאי בעולם המתפתח, והיא הובילה מגוון מחקרי שטח בנושא, בין השאר בסנגל, נפאל ואתיופיה. בהצלחה בהמשך הדרך!
המחלקה לגאוגרפיה מודיעה בצער עמוק

7 ינואר, 2021

על פטירתו הפתאומית של פרופ' רוני אלנבלום ז"ל, אשר הלך לעולמו היום בשעות אחר הצהריים, בביתו.

ליבנו עם המשפחה בשעה קשה זו. יהי זכרו ברוך.

ברכות למצטיינים ע"פ הערכות הסטודנטים לשנת תש"פ

4 ינואר, 2021
המחלקה לגאוגרפיה שמחה וגאה בזכייתם כמורים מן החוץ ומתרגלים מצטיינים ע"פ הערכות הסטודנטים לשנת תש"פ של: מר עדי בן נון, ד"ר רותם בר אור, ד"ר דרור קוכן, גב' אילת אלבאום, ד"ר אמיר גלילי, גב' רותם משקוב, ד"ר בני פירסט. יישר כח!