esri

תכנות GIS להתקנה חינם עבור סטודנטים וסגל!

פברואר 18, 2019
מרצים, סטודנטים, ועובדים נכבדים שלום רב, אנו שמחים להביא לידיעתכם את זכויות משתמשי האוניברסיטה העברית בתוכנות, קורסים ובמערכות המיפוי של חברת ESRI. חשוב לנו להדגיש שהשימוש בתוכנות, רישיונות והדרכות הינו עבור משתמשי האוניברסיטה העברית בלבד המורשים מתוקף ההסכם עם חברת ESRI. אין להעביר ולהשתמש ביכולות הללו שלא לצורכי האוניברסיטה. לעוד פרטים לחצו כאן

פרופ' עמירם גונן - פועלו ותרומתו

אוקטובר 4, 2018
עמירם גונן

פרופ' עמירם גונן - פועלו ותרומתו

בצער רב ליווינו שלשום את פרופ' עמירם גונן למנוחת עולמים. עמירם היה מעמודי התווך של הגיאוגרפיה הישראלית בכלל ושל המחלקה בפרט. הוא התחנך במחלקה והיה תלמידו של מייסד המחלקה , פרופ' דוד עמירן. מצורפת כתבה מעניינת ומקיפה על פועלו ותרומתו של עמירם גונן שנכתבה ע"י פרופ' ערן רזין. פרופ' עמירם גונן שימש כראש המחלקה, דיקן הסטודנטים של האוניברסיטה ונשיא האגודה הגיאוגרפית הישראלית. עמירם האמין ביכולתו של המחקר להשפיע בסוגיות ציבוריות. ברוח זו הקים לאורך השנים שני מכוני מחקר שהשפיעו רבות על השיח הציבורי: מכון ירושלים לחקר ישראל ומכון פלורסהיימר.

יהי זכרו ברוך.