דני

ברכות לפרופ' דני פלזנשטיין!

יולי 24, 2019
המחלקה לגאוגרפיה מברכת את פרופ' וראש המחלקה דני פלזנשטיין שהתמנה לסגן העורך של כתב העת  Spatial Economic Analysis בהוצאת Taylor and Francis, לתקופה של 5 שנים.
סיגל

ברכות לפרופ' סיגל קפלן!

יולי 24, 2019
המחלקה לגאוגרפיה מברכת את פרופ' סיגל קפלן על זכייתה כשותפה בקונסורציום אירופי,  ב- COST Action של ה-EU  בנושא: The Geography of New Working Places and the Impact on the Periphery , לתקופה של 3 שנים.
ברכות לדר' עמית טובי!

יולי 24, 2019
המחלקה לגאוגרפיה מברכת את דר' עמית טובי על זכייתו במענק מחקר של ה- ISF ל-4 שנים. נושא המחקר: "הגירת אקלים: הסתגלות או חלוקה מחדש של פגיעות". בהצלחה רבה לדר' עמית טובי!

ברכות לפרופ' ערן פייטלסון, פרופ' דני פלזנשטיין, פרופ' איתי פישהנדלר ודר' עמית טובי

דצמבר 20, 2017
אנו שמחים לעדכן על זכייתה של קבוצת חוקרים מאוניברסיטת חיפה, הטכניון והאוניברסיטה העברית בהקמת מרכז הידע והמחקר הלאומי בתחום ההערכות למצבי חירום.
ממחלקתו שותפים למיזם פרופ' ערן פייטלסון, פרופ' דני פלזנשטיין, פרופ' איתי פישהנדלר וד"ר עמית טובי.
ההשקה הרשמית של המרכז תתקיים בכנס רח"ל למצבי חירום בבנייני האומה בחודש ינואר במעמד נשיא המדינה.
ברכות לכל המעורבים.