ברכות למיקה דואק תלמידת המחלקה! | המחלקה לגאוגרפיה

ברכות למיקה דואק תלמידת המחלקה!

22 אוגוסט, 2022
מיקה

מיקה דואק היא הזוכה בפרס מלגת איגוד המתכננים לסטודנטי.ת לתואר שני בתכנון ערים.
מיקה דואק, בת 25, ילידת העיר אילת וסטודנטית לתואר שני בגיאוגרפיה ותכנון ערים במסלול מואץ לתלמידים מצטיינים באוניברסיטה העברית, תקבל מלגה לקראת שנת הלימודים תשפ"ג. המילגה מוענקת לסטודנט.ית, מיישובי הפריפריה החברתית והגיאוגרפית של ישראל, על ידי מתכנן ערים בכיר, חבר ותיק באיגוד המתכננים בישראל, לסטודנט.ית לתואר שני בתכנון עירוני ואזורי.
ועדת השיפוט כללה את פרופ' ערן רזין מהאוניברסיטה העברית, פרופ' טובי פנסטר, מאוניברסיטת ת"א, פרופ' נורית אלפסי מאוניברסיטת בן גוריון בנגב ומתכנן מוטי קפלן, יקיר התכנון לשנת 2021.
לדברי ועדת השיפוט:
"המלגה באה לסייע לסטודנטים לתואר שני בתכנון עירוני ואזורי, שהדגש בלימודיהם הוא על תכנון ופיתוח בר קיימא, הנוטלים חלק בפעילות חברתית-קהילתית והשואפים למצוינות ומקצועיות.
מלגה זו מצטרפת לפרסי הסטודנטים שמעניק האיגוד מדי שנה בכנס השנתי והיא חלק ממכלול פעילויות שנועדו לסייע לדור העתיד המבטיח מאוד של מתכנני עיר ואזור הצומחים בישראל".