מיקה

ברכות למיקה דואק תלמידת המחלקה!

22 אוגוסט, 2022

מיקה דואק היא הזוכה בפרס מלגת איגוד המתכננים לסטודנטי.ת לתואר שני בתכנון ערים.
מיקה דואק, בת 25, ילידת העיר אילת וסטודנטית לתואר שני בגיאוגרפיה ותכנון ערים במסלול מואץ לתלמידים מצטיינים באוניברסיטה העברית, תקבל מלגה לקראת שנת הלימודים תשפ"ג. המילגה מוענקת לסטודנט.ית, מיישובי הפריפריה החברתית והגיאוגרפית של ישראל, על ידי מתכנן ערים בכיר, חבר ותיק באיגוד המתכננים בישראל, לסטודנט.ית לתואר שני בתכנון עירוני ואזורי.

ברכות לדוקטורנט המחלקה ניר חסון!

8 מאי, 2022

ברכות לדוקטורנט ניר חסון על זכייה במענק מחקר מטעם מכון וולטר ליבך לחקר הדו-קיום הערבי יהודי. הפרס מוענק לעבודות דוקטורט המקדמות שוויון והגינות בין אזרחים ערבים ויהודים בישראל. ניר כותב את עבודת הדוקטורט בהנחיית פרופ' הלל כהן מהחוג ללימודי האסלאם והמזרח התיכון וד"ר נופר אבני מהמחלקה לגאוגרפיה. נושא עבודת הדוקטורט הוא "תכנון, בנייה ללא היתרים ומאבק: יצירת הנוף הבנוי בירושלים המזרחית 2017-1967". כל הכבוד ויישר כח!