xpr

יום ד' 27 ביוני | 19:30 | תולעת ספרים, מזא"ה 7, תל אביב
- הכניסה חופשית -
לרגל ההשקה יימכר הספר במחיר מיוחד

ברכות לד''ר אנה גוט​ג​רץ!

יוני 11, 2018

ד''ר אנה גוט​ג​רץ שסיימה את הדוקטורט שלה על ירושלים בתקופה הצלבנית ​בהדרכת פרופ' רוני אלנבלום ופרופ' איריס שגריר מן האוניברסיטה הפתוחה זכתה בפרס וינר על עבודת דוקטורט מצטיינת.

אנה הקימה​,​ תוך כדי הכתיבה​,​ ​גם ​מאגר מידע גדול ​של תעוד​ות מן התקופה הצלבנית [http://crusades-regesta.com/]​ והדוקטורט עצמו מנתח לראשונה את ירושלים כעיר של אנשים בשר ודם, העוסקים במסחר, בהתאגדויות אזרחיות, ובחיים עצמם.

ברכות לאנה ולמדריכיה!

ערן רזין

ברכות לפרופ' ערן רזין!

מאי 30, 2018
ברכות לערן רזין על הבחרו לתפקיד סגן יו"ר איגוד המתכננים.
ערן פעיל שנים רבות בארגון זה המייצג את כלל אנשי התכנון בארץ!

ברכות חמות לתלמידי המחקר הבאים

פברואר 28, 2017

ינון גבע, על זכייתו בפרס עבודת מוסמך מצטיינת בתכנון של איגוד המתכננים בישראל. נושא העבודה: "עבודה קהילתית בהתחדשות עירונית, לקראת מודל חדש לקידום צדק חברתי בעיר", בהנחיית גלעד רוזן. ינון יקבל פרס כספי במסגרת כנס איגוד המתכננים שמתקיים בחיפה השבוע, 2-3 במרץ.

זיו רובין, על זכייתו במלגת פוסט דוקטורט (מענק הלברט) מטעם The Munk School of Global Affairs באוניברסיטת טורונטו. זיו אמור לצאת לפוסט דוקטורט לקראת סוף שנת 2017.
ראוי לציין שינון וזיו משמשים השנה כמורים-משותפים בקורס גישות ושיטות בתואר הבוגר.