ברכות חמות לתלמידי המחקר הבאים

פברואר 28, 2017

ינון גבע, על זכייתו בפרס עבודת מוסמך מצטיינת בתכנון של איגוד המתכננים בישראל. נושא העבודה: "עבודה קהילתית בהתחדשות עירונית, לקראת מודל חדש לקידום צדק חברתי בעיר", בהנחיית גלעד רוזן. ינון יקבל פרס כספי במסגרת כנס איגוד המתכננים שמתקיים בחיפה השבוע, 2-3 במרץ.

זיו רובין, על זכייתו במלגת פוסט דוקטורט (מענק הלברט) מטעם The Munk School of Global Affairs באוניברסיטת טורונטו. זיו אמור לצאת לפוסט דוקטורט לקראת סוף שנת 2017.
ראוי לציין שינון וזיו משמשים השנה כמורים-משותפים בקורס גישות ושיטות בתואר הבוגר.

ברכות לזיו רובין, דוקטורנט במחלקה

פברואר 7, 2017
pic01

ברכות לזיו רובין, דוקטורנט במחלקה, על קבלת פרס האיגוד הישראלי למדע האזור עבור מאמר מצטיין של חוקר צעיר בשל מאמרו:
"Supply Side Constraints in the Israeli Housing Market: The Impact of State Owned Land"
המאמר התקבל לאחרונה לפרסום בכתב העת הבינלאומי  Land Use Policy
ברכות חמות לזיו והרבה הצלחה!

סיור בסמינר תחבורה ואיכות הסביבה

פברואר 7, 2017
pic02

סיור בסמינר תחבורה ואיכות הסביבה
ב-26 בינואר יצאו תלמידי הסמינר בתחבורה ואיכות הסביבה לסיור בהדרכתם של פרופ' ערן פייטלסון ופרופ' סיגל קפלן. הסיור כלל ביקור באתר הרכבת הקלה של נת״ע, במרכז הבקרה של נתיבי איילון, במנהרות הראל ותצפית על הרכבת הקלה. לצפייה בתמונות לחץ כאן
תודה לעידו בירן, צלם נת"ע, על התמונות

ברכות למורים המצטיינים לתשע"ו- פרופ' יהושע בן אריה וד"ר גלעד רוזן

ינואר 11, 2017

פרופ' יהושע בן אריה וד"ר גלעד רוזן הם נציגי המחלקה ברשימת המורים המצטיינים על פי סקר איכות ההוראה לשנה"ל תשע"ו.

ברכות חמות וגם הרבה תודות ליהושע וגלעד על ההוראה המצוינת!