שלי

ברכות לשלי עמיר!

דצמבר 6, 2017

אנו שמחים להודיע ששלי עמיר התקבלה לתוכנית העתודה הניהולית לעובדי האוניברסיטה המיועדת להכשיר עובדים לתפקידי ניהול עתידיים ולעודד מצויינות. אנו מאחלים לשלי בהצלחה!

noam

ברכות לפרופ' נעם לוין!

דצמבר 6, 2017

ברכות לנעם לוין על זכייתו (יחד עם איתמר לנסקי מבר אילן) במענק מחקר מטעם משרד המדע בנושא: " Classifying Woody Mediterranean Species using Spectral and Phenological Observations".

ברכות ליאיר גרינברגר

מרץ 2, 2017

ברכות ליאיר גרינברגר על זכייתו במלגת פולברייט לפוסטדוקטורט באוניברסיטת Ohio State
אצל פרופ' הרווי מילר.

יאיר אמור לצאת לפוסטדוקטורט במהלך הקיץ הקרוב.
ברכות חמות ליאיר והרבה הצלחה בהמשך הדרך!