הכנס השנתי של האגודה לגאוגרפיה הישראלית

אודות הכנס והרשמה

המחלקה לגאוגרפיה באוניברסיטה העברית בירושלים תארח את הכנס השנתי של האגודה הגאוגרפית הישראלית שיתקיים במהלך חג החנוכה.

הכנס יכלול מושבי מליאה, מושבים מקבילים עם הרצאות אורחים מחו"ל, מושבים מקצועיים שייצגו את תחומי המחקר הגאוגרפיים השונים, סדנאות בתחום הגיאואינפורמטיקה, תחרות ניווט ספורטיבי ותחרות מפות.

אנו מזמינים את עמיתינו הגאוגרפים ואת אלה העוסקים בתחומים קרובים ליטול חלק פעיל בכנס. מושבי ההרצאות יתקיימו ביום חמישי ה 22 בדצמבר 2022 (כ"ח כסלו תשפ"ג, נר חמישי של חנוכה).

הסיורים יתקיימו בירושלים וסביבתה ביום שישי ה 23 בדצמבר, ויעסקו בנושאים של התחדשות עירונית, מנהרות לתחבורה בירושלים, קווי הרכבת הישנים והחדשים, סיור רכוב על אופניים בשבילי אופניים בירושלים, וסיור בהרי ירושלים בעקבות השריפות האחרונות.

לפרטים ושאלות ניתן לפנות לכתובת המייל של הכנס: iga2022huji@gmail.com

בברכה,
הוועדה המארגנת: פרופ' נעם לוין, פרופ' איתי פישהנדלר, פרופ' גלעד רוזן, פרופ' ערן רזין, ד"ר עמית בירנבוים, ד"ר שירה בוקצ'ין-פלס.
המחלקה לגאוגרפיה, האוניברסיטה העברית