הכנס השנתי של האגודה הגאוגרפית הישראלית - 22-23 בדצמבר 2022 | המחלקה לגאוגרפיה

הכנס השנתי של האגודה הגאוגרפית הישראלית - 22-23 בדצמבר 2022

אודות הכנס והרשמה

המחלקה לגאוגרפיה באוניברסיטה העברית בירושלים תארח את הכנס השנתי של האגודה הגאוגרפית הישראלית שיתקיים במהלך חג החנוכה.

הכנס יכלול מושבי מליאה, מושבים מקבילים עם הרצאות אורחים מחו"ל, מושבים מקצועיים שייצגו את תחומי המחקר הגאוגרפיים השונים, סדנאות בתחום הגיאואינפורמטיקה, תחרות ניווט ספורטיבי ותחרות מפות.

אנו מזמינים את עמיתינו הגאוגרפים ואת אלה העוסקים בתחומים קרובים ליטול חלק פעיל בכנס. מושבי ההרצאות יתקיימו ביום חמישי ה 22 בדצמבר 2022 (כ"ח כסלו תשפ"ג, נר חמישי של חנוכה).

הסיורים יתקיימו בירושלים וסביבתה ביום שישי ה 23 בדצמבר, ויעסקו בנושאים של התחדשות עירונית, הרי ירושלים בעקבות השריפות האחרונות, טבע עירוני בירושלים, תחבורה חכמה בירושלים ו Placemaking בעיר העתיקה.

לפרטים ושאלות ניתן לפנות לכתובת המייל של הכנס: iga2022huji@gmail.com

הוועדה המארגנת: פרופ' נעם לוין, פרופ' איתי פישהנדלר, פרופ' גלעד רוזן, פרופ' ערן רזין, ד"ר עמית בירנבוים, ד"ר שירה בוקצ'ין-פלס.
המחלקה לגאוגרפיה, האוניברסיטה העברית