ברכות לזיו רובין

מרץ 29, 2017

ברכות לזיו רובין שנבחר להשתתף  ב-RSAI-GSSI Summer School of Advanced Economic Geography שיתקיים בלאקילה איטליה בחודש יולי.
נבחרו 10 משתתפים מתוך 100 מועמדים. הם יעברו שבוע אינטסיבי של חשיפה לכלים אנליטיים  חדשים לניתוח מידע מרחבי וגם הכשרה בתחום הכנת מחקרים לפרסום והכל במימון מלא.

ברכות ליונתן שוימר!

מרץ 28, 2017

ברכות ליונתן שוימר, תלמיד מוסמך במחלקה, על זכייתו בפרס ע"ש הרצל (הרצי) הלוי לשנה"ל תשע"ז.
הצלחה רבה ליונתן בהמשך דרכו האקדמית!

כתבה שהתפרסמה היום בדה מרקר והארץ על מחקר חדש של פרופ' נעם שובל יחד עם יונתן שוימר

מרץ 15, 2017

חוקרי החוגים לגיאוגרפיה ופסיכולוגיה באוניברסיטה העברית בירושלים יצרו כלי חדש למדידת עוררות רגשית בעת תנועה במרחב, ושאלונים. (GPS) המאפשר ליצור מיפוי רגשי באתרי תיירות במרחב העירוני בזמן אמת, תוך שילוב מדדים פיזיולוגיים, מדדי מיקום.
לכתבה לחצו כאן
החוקרים - פרופ' נעם שובל, יונתן שוימר ופרופ' מאיה תמיר - ציידו 100 תיירים מחו"ל שהגיעו ללון בירושלים במכשיר דמוי שעון העוקב אחר מדדים פיזיולוגיים כולל דופק, לחץ דם ומוליכות עורית, אשר מהם ניתן לזהות מצבים של עוררות רגשית.

סיור בסמינר תחבורה ואיכות הסביבה

פברואר 7, 2017
pic02

סיור בסמינר תחבורה ואיכות הסביבה