ברכות לרן אהרנסון על העלאה לדרגת פרופ' חבר

מאי 22, 2017

ברכות לרן אהרנסון על העלאה לדרגת פרופ' חבר

אנו שמחים מאוד לעדכן, כי רן אהרנסון קיבל היום את ההודעה המשמחת מידי הרקטור על העלאה לדרגת פרופסור חבר באוניברסיטה העברית.
רני  - אנו מאחלים לך המשך עשייה במחקר והוראה במחלקה ומשתתפים בשמחתך!

ברכות לזיו רובין

מרץ 29, 2017

ברכות לזיו רובין שנבחר להשתתף  ב-RSAI-GSSI Summer School of Advanced Economic Geography שיתקיים בלאקילה איטליה בחודש יולי.
נבחרו 10 משתתפים מתוך 100 מועמדים. הם יעברו שבוע אינטסיבי של חשיפה לכלים אנליטיים  חדשים לניתוח מידע מרחבי וגם הכשרה בתחום הכנת מחקרים לפרסום והכל במימון מלא.

ברכות ליונתן שוימר!

מרץ 28, 2017

ברכות ליונתן שוימר, תלמיד מוסמך במחלקה, על זכייתו בפרס ע"ש הרצל (הרצי) הלוי לשנה"ל תשע"ז.
הצלחה רבה ליונתן בהמשך דרכו האקדמית!

סיור בסמינר תחבורה ואיכות הסביבה

פברואר 7, 2017
pic02

סיור בסמינר תחבורה ואיכות הסביבה