כתבה שהתפרסמה היום בדה מרקר והארץ על מחקר חדש של פרופ' נעם שובל יחד עם יונתן שוימר

מרץ 15, 2017

חוקרי החוגים לגיאוגרפיה ופסיכולוגיה באוניברסיטה העברית בירושלים יצרו כלי חדש למדידת עוררות רגשית בעת תנועה במרחב, ושאלונים. (GPS) המאפשר ליצור מיפוי רגשי באתרי תיירות במרחב העירוני בזמן אמת, תוך שילוב מדדים פיזיולוגיים, מדדי מיקום.
לכתבה לחצו כאן
החוקרים - פרופ' נעם שובל, יונתן שוימר ופרופ' מאיה תמיר - ציידו 100 תיירים מחו"ל שהגיעו ללון בירושלים במכשיר דמוי שעון העוקב אחר מדדים פיזיולוגיים כולל דופק, לחץ דם ומוליכות עורית, אשר מהם ניתן לזהות מצבים של עוררות רגשית.

ברכות ליאיר גרינברג על זכייה נוספת!

מרץ 15, 2017

אנו שמחים לברך את יאיר גרינברגר על זכייה נוספת - הפעם במלגת אלכסנדר פון הומבולדט לפוסטדוקטורט באוניברסיטת היידלברג אצל פרופ' אלכסנדר זיף.
גמישותה הרבה של המלגה הדו-שנתית תאפשר לו כעת גם פוסטדוקטורט באוניברסיטת אוקספורד אצל פרופ' טים שבנן.

הרבה בהצלחה ליאיר ויישר כח!

ברכות ליאיר גרינברגר

מרץ 2, 2017

ברכות ליאיר גרינברגר על זכייתו במלגת פולברייט לפוסטדוקטורט באוניברסיטת Ohio State
אצל פרופ' הרווי מילר.

יאיר אמור לצאת לפוסטדוקטורט במהלך הקיץ הקרוב.
ברכות חמות ליאיר והרבה הצלחה בהמשך הדרך!

סיור בסמינר תחבורה ואיכות הסביבה

פברואר 7, 2017
pic02

סיור בסמינר תחבורה ואיכות הסביבה