שלי

ברכות לשלי עמיר!

דצמבר 6, 2017

אנו שמחים להודיע ששלי עמיר התקבלה לתוכנית העתודה הניהולית לעובדי האוניברסיטה המיועדת להכשיר עובדים לתפקידי ניהול עתידיים ולעודד מצויינות. אנו מאחלים לשלי בהצלחה!

noam

ברכות לפרופ' נעם לוין!

דצמבר 6, 2017

ברכות לנעם לוין על זכייתו (יחד עם איתמר לנסקי מבר אילן) במענק מחקר מטעם משרד המדע בנושא: " Classifying Woody Mediterranean Species using Spectral and Phenological Observations".

כתבה שהתפרסמה היום בדה מרקר והארץ על מחקר חדש של פרופ' נעם שובל יחד עם יונתן שוימר

מרץ 15, 2017

חוקרי החוגים לגיאוגרפיה ופסיכולוגיה באוניברסיטה העברית בירושלים יצרו כלי חדש למדידת עוררות רגשית בעת תנועה במרחב, ושאלונים. (GPS) המאפשר ליצור מיפוי רגשי באתרי תיירות במרחב העירוני בזמן אמת, תוך שילוב מדדים פיזיולוגיים, מדדי מיקום.
לכתבה לחצו כאן
החוקרים - פרופ' נעם שובל, יונתן שוימר ופרופ' מאיה תמיר - ציידו 100 תיירים מחו"ל שהגיעו ללון בירושלים במכשיר דמוי שעון העוקב אחר מדדים פיזיולוגיים כולל דופק, לחץ דם ומוליכות עורית, אשר מהם ניתן לזהות מצבים של עוררות רגשית.