נופר

ברכות לדר' נופר אבני!

פברואר 1, 2018
אנו שמחים לבשר שנופר אבני, פוסט-דוקטרנטית של דר' גלעד רוזן ומלגאית גולדה מאיר, זכתה לאחרונה במלגת הפוסט-דוקטורט היוקרתית מארי-קירי למשך שנתיים לחקר סוגיות של אי שוויון, צדק חברתי-ומרחבי בירושלים. ברכות לנופר על ההישג.
itai

ברכות לאיתי פישהנדלר!

ינואר 4, 2018
ברכות לאיתי פישהנדלר על המענק מטעם יד הנדיב  להקמת מיזם בין אוניברסיטאי להעצמת השיח  המדעי בתחום  המחקר הסביבתי בישראל, יחד עם שותפים מאוניברסיטת חיפה ובר אילן.

כתבה שהתפרסמה היום בדה מרקר והארץ על מחקר חדש של פרופ' נעם שובל יחד עם יונתן שוימר

מרץ 15, 2017

חוקרי החוגים לגיאוגרפיה ופסיכולוגיה באוניברסיטה העברית בירושלים יצרו כלי חדש למדידת עוררות רגשית בעת תנועה במרחב, ושאלונים. (GPS) המאפשר ליצור מיפוי רגשי באתרי תיירות במרחב העירוני בזמן אמת, תוך שילוב מדדים פיזיולוגיים, מדדי מיקום.
לכתבה לחצו כאן
החוקרים - פרופ' נעם שובל, יונתן שוימר ופרופ' מאיה תמיר - ציידו 100 תיירים מחו"ל שהגיעו ללון בירושלים במכשיר דמוי שעון העוקב אחר מדדים פיזיולוגיים כולל דופק, לחץ דם ומוליכות עורית, אשר מהם ניתן לזהות מצבים של עוררות רגשית.