ברכות לפרופ' נעם שובל

אוקטובר 2, 2017

ברכות לפרופ' נעם שובל

אנו שמחים לבשר על מינויו של פרופ' נעם שובל כמנהל ביה"ס לתלמידי חו"ל באוניברסיטה העברית.

בטוחים שנעם יצעיד קדימה את בית הספר ואת האוניברסיטה בשאיפתה להגדיל את הנוכחות הבינלאומית שלה.

ברכות לנעם והרבה הצלחה!

ברכות לאיתי פישהנדלר, גלעד רוזן וליאור הרמן (יחב"ל)

אוגוסט 21, 2017

ברכות לאיתי פישהנדלר, גלעד רוזן וליאור הרמן (יחב"ל)
אנו שמחים לבשר כי איתי פישהנדלר וגלעד רוזן  (יחד עם  ליאור הרמן  מיחב"ל) זכו במענק מחקר מטעם משרד המדע  בנושא "הזרקת אנרגיה לפריפריה בישראל: בחינת מודלים לשותפות קהילה מגזר פרטי"  בסכום של 300,000 ש"ח לתקופה של שלוש שנים.

cfba5e5c8_

הודעה ראשונה לסיור המחלקה לגאוגרפיה לברלין!

אוגוסט 15, 2017

הודעה ראשונה לסיור המחלקה לגאוגרפיה לברלין!

נמשכת הגשת המועמדות למלגות לסיוע ליציאה לסיורי המחלקה. ביחס לסיור לברלין אנו מבקשים להבהיר, כי סטודנט ב.א. שיזכה במלגה לסיור לברלין ישלם רק 400 יורו עבור הסיור וסטודנט מ.א. שיזכה במלגה ישלם לאחר קבלת המלגה סכום של 650 יורו בלבד!

יום העיון השנתי ומפגש הבוגרים של המחלקה לגאוגרפיה 21.12.2016

דצמבר 26, 2016

יום העיון השנתי ומפגש הבוגרים של המחלקה לגאוגרפיה התקיים ב- 21 בדצמבר, 2016. יום העיון החל בטקס חגיגי בו חולקו פרסים ומלגות לסטודנטים וסטודנטיות מצטיינים/ות של המחלקה ובכלל זה לעוזרי הוראה מצטיינים, מלגות הצטיינות בגאואינפורמטיקה, פרס לזכר פרופ' שלום רייכמן, פרס לזכרו של פרופ' דב ניר ומלגה למצוינות אקדמית לזכרה של פרנסיס גונטר. לתמונות מיום העיון לחץ כאן