שלי

ברכות לשלי עמיר!

דצמבר 6, 2017

אנו שמחים להודיע ששלי עמיר התקבלה לתוכנית העתודה הניהולית לעובדי האוניברסיטה המיועדת להכשיר עובדים לתפקידי ניהול עתידיים ולעודד מצויינות. אנו מאחלים לשלי בהצלחה!

noam

ברכות לפרופ' נעם לוין!

דצמבר 6, 2017

ברכות לנעם לוין על זכייתו (יחד עם איתמר לנסקי מבר אילן) במענק מחקר מטעם משרד המדע בנושא: " Classifying Woody Mediterranean Species using Spectral and Phenological Observations".

ברכות לרן אהרנסון על העלאה לדרגת פרופ' חבר

מאי 22, 2017

ברכות לרן אהרנסון על העלאה לדרגת פרופ' חבר

אנו שמחים מאוד לעדכן, כי רן אהרנסון קיבל היום את ההודעה המשמחת מידי הרקטור על העלאה לדרגת פרופסור חבר באוניברסיטה העברית.
רני  - אנו מאחלים לך המשך עשייה במחקר והוראה במחלקה ומשתתפים בשמחתך!