ronnie_e.jpg

ברכות כפולות לרוני אלנבלום

יוני 22, 2017

ברכות כפולות לרוני אלנבלום!

אנו שמחים לבשר שחברינו פרופ' רוני אלנבלום נבחר כחבר באקדמיה למדעים.
זו הפעם הראשונה שכבוד זה מוענק לגיאוגרף - ובתזמון מושלם לרגל יום הולדתו ה-65!
ברכות כפולות לרוני- הצלחתו היא גם הצלחתנו.

סיור ג"ג כלכלית

יוני 19, 2017

סיור ג"ג כלכלית
בכל שנה יוצאים תלמידי הקורס בגאוגרפיה של פעילות כלכלית לסיורים שמטרתם להכיר את "העושים במלאכה", בעיקר ברשויות המקומיות, וללמוד על אתגרי הניהול המוניציפלי, התכנון, מיקום פעילויות כלכליות וההשלכות על החוסן התקציבי של הרשויות המקומיות ועל איכות החיים של תושביהן.
לכל התמונות מהסיור לחצו כאן

ברכות חמות לתלמידי המחקר הבאים

פברואר 28, 2017

ינון גבע, על זכייתו בפרס עבודת מוסמך מצטיינת בתכנון של איגוד המתכננים בישראל. נושא העבודה: "עבודה קהילתית בהתחדשות עירונית, לקראת מודל חדש לקידום צדק חברתי בעיר", בהנחיית גלעד רוזן. ינון יקבל פרס כספי במסגרת כנס איגוד המתכננים שמתקיים בחיפה השבוע, 2-3 במרץ.

זיו רובין, על זכייתו במלגת פוסט דוקטורט (מענק הלברט) מטעם The Munk School of Global Affairs באוניברסיטת טורונטו. זיו אמור לצאת לפוסט דוקטורט לקראת סוף שנת 2017.
ראוי לציין שינון וזיו משמשים השנה כמורים-משותפים בקורס גישות ושיטות בתואר הבוגר.