נופר

ברכות לדר' נופר אבני!

פברואר 1, 2018
אנו שמחים לבשר שנופר אבני, פוסט-דוקטרנטית של דר' גלעד רוזן ומלגאית גולדה מאיר, זכתה לאחרונה במלגת הפוסט-דוקטורט היוקרתית מארי-קירי למשך שנתיים לחקר סוגיות של אי שוויון, צדק חברתי-ומרחבי בירושלים. ברכות לנופר על ההישג.
itai

ברכות לאיתי פישהנדלר!

ינואר 4, 2018
ברכות לאיתי פישהנדלר על המענק מטעם יד הנדיב  להקמת מיזם בין אוניברסיטאי להעצמת השיח  המדעי בתחום  המחקר הסביבתי בישראל, יחד עם שותפים מאוניברסיטת חיפה ובר אילן.

ברכות חמות לתלמידי המחקר הבאים

פברואר 28, 2017

ינון גבע, על זכייתו בפרס עבודת מוסמך מצטיינת בתכנון של איגוד המתכננים בישראל. נושא העבודה: "עבודה קהילתית בהתחדשות עירונית, לקראת מודל חדש לקידום צדק חברתי בעיר", בהנחיית גלעד רוזן. ינון יקבל פרס כספי במסגרת כנס איגוד המתכננים שמתקיים בחיפה השבוע, 2-3 במרץ.

זיו רובין, על זכייתו במלגת פוסט דוקטורט (מענק הלברט) מטעם The Munk School of Global Affairs באוניברסיטת טורונטו. זיו אמור לצאת לפוסט דוקטורט לקראת סוף שנת 2017.
ראוי לציין שינון וזיו משמשים השנה כמורים-משותפים בקורס גישות ושיטות בתואר הבוגר.