ברכות לאיתי פישהנדלר, גלעד רוזן וליאור הרמן (יחב"ל)

אוגוסט 21, 2017

ברכות לאיתי פישהנדלר, גלעד רוזן וליאור הרמן (יחב"ל)
אנו שמחים לבשר כי איתי פישהנדלר וגלעד רוזן  (יחד עם  ליאור הרמן  מיחב"ל) זכו במענק מחקר מטעם משרד המדע  בנושא "הזרקת אנרגיה לפריפריה בישראל: בחינת מודלים לשותפות קהילה מגזר פרטי"  בסכום של 300,000 ש"ח לתקופה של שלוש שנים.

cfba5e5c8_

הודעה ראשונה לסיור המחלקה לגאוגרפיה לברלין!

אוגוסט 15, 2017

הודעה ראשונה לסיור המחלקה לגאוגרפיה לברלין!

נמשכת הגשת המועמדות למלגות לסיוע ליציאה לסיורי המחלקה. ביחס לסיור לברלין אנו מבקשים להבהיר, כי סטודנט ב.א. שיזכה במלגה לסיור לברלין ישלם רק 400 יורו עבור הסיור וסטודנט מ.א. שיזכה במלגה ישלם לאחר קבלת המלגה סכום של 650 יורו בלבד!

wmgl20.v013.i02.cover_.jpg

מאמר שנכתב ע"י תמר גנאור

אוגוסט 7, 2017

מאמר שנכתב ע"י תמר גנאור

תלמידתינו לשעבר, המשמשת כרכזת מאגרים אלקטרוניים ברשות הספריות של האוניברסיטה.

בכתב עת Journal of Map and Geography Libraries שיוצא לאור ע"י המו"ל Elsevier, פרסם לאחרונה מאמר מדעי המתאר את תהליך בניית אתר ארכיון התצ"א וקטלוג המפות של המחלקה.
לקריאת המאמר לחץ כאן

ברכות חמות לתלמידי המחקר הבאים

פברואר 28, 2017

ינון גבע, על זכייתו בפרס עבודת מוסמך מצטיינת בתכנון של איגוד המתכננים בישראל. נושא העבודה: "עבודה קהילתית בהתחדשות עירונית, לקראת מודל חדש לקידום צדק חברתי בעיר", בהנחיית גלעד רוזן. ינון יקבל פרס כספי במסגרת כנס איגוד המתכננים שמתקיים בחיפה השבוע, 2-3 במרץ.

זיו רובין, על זכייתו במלגת פוסט דוקטורט (מענק הלברט) מטעם The Munk School of Global Affairs באוניברסיטת טורונטו. זיו אמור לצאת לפוסט דוקטורט לקראת סוף שנת 2017.
ראוי לציין שינון וזיו משמשים השנה כמורים-משותפים בקורס גישות ושיטות בתואר הבוגר.