ברכות למורים המצטיינים במחלקה!

נובמבר 23, 2017

ברכות למורים המצטיינים במחלקה!

רשימת המורים המצטיינים של הפקולטה לשנה"ל תשע"ז ובה נציגי המחלקה: דני פלזנשטיין, גלעד רוזן,
עדי בן-נון, אמיר גלילי, סטס דרפקין ועדי הלפרן.
ברכות חמות וגם הרבה תודות לכולכם על ההוראה המצוינת!

noam_shoval_2017

ברכות לנועם שובל!

נובמבר 22, 2017

אנו שמחים לבשר כי נעם שובל נבחר לחבר ב- International Academy for the Study of Tourism. ההתארגנות האקדמית היוקרתית ביותר בתחום חקר התיירות. הכולל 54 חברים פעילים מכל העולם.
נעם הוא הישראלי השני ברשימת החברים מלבד פרופ' אריק כהן.

ברכות חמות לתלמידי המחקר הבאים

פברואר 28, 2017

ינון גבע, על זכייתו בפרס עבודת מוסמך מצטיינת בתכנון של איגוד המתכננים בישראל. נושא העבודה: "עבודה קהילתית בהתחדשות עירונית, לקראת מודל חדש לקידום צדק חברתי בעיר", בהנחיית גלעד רוזן. ינון יקבל פרס כספי במסגרת כנס איגוד המתכננים שמתקיים בחיפה השבוע, 2-3 במרץ.

זיו רובין, על זכייתו במלגת פוסט דוקטורט (מענק הלברט) מטעם The Munk School of Global Affairs באוניברסיטת טורונטו. זיו אמור לצאת לפוסט דוקטורט לקראת סוף שנת 2017.
ראוי לציין שינון וזיו משמשים השנה כמורים-משותפים בקורס גישות ושיטות בתואר הבוגר.