ברכות חמות לתלמידי המחקר הבאים

פברואר 28, 2017

ינון גבע, על זכייתו בפרס עבודת מוסמך מצטיינת בתכנון של איגוד המתכננים בישראל. נושא העבודה: "עבודה קהילתית בהתחדשות עירונית, לקראת מודל חדש לקידום צדק חברתי בעיר", בהנחיית גלעד רוזן. ינון יקבל פרס כספי במסגרת כנס איגוד המתכננים שמתקיים בחיפה השבוע, 2-3 במרץ.

זיו רובין, על זכייתו במלגת פוסט דוקטורט (מענק הלברט) מטעם The Munk School of Global Affairs באוניברסיטת טורונטו. זיו אמור לצאת לפוסט דוקטורט לקראת סוף שנת 2017.
ראוי לציין שינון וזיו משמשים השנה כמורים-משותפים בקורס גישות ושיטות בתואר הבוגר.

ברכות לזיו רובין, דוקטורנט במחלקה

pic01

ברכות לזיו רובין, דוקטורנט במחלקה, על קבלת פרס האיגוד הישראלי למדע האזור עבור מאמר מצטיין של חוקר צעיר בשל מאמרו:
"Supply Side Constraints in the Israeli Housing Market: The Impact of State Owned Land"
המאמר התקבל לאחרונה לפרסום בכתב העת הבינלאומי  Land Use Policy
ברכות חמות לזיו והרבה הצלחה!

pic02

סיור בסמינר תחבורה ואיכות הסביבה
ב-26 בינואר יצאו תלמידי הסמינר בתחבורה ואיכות הסביבה לסיור בהדרכתם של פרופ' ערן פייטלסון ופרופ' סיגל קפלן. הסיור כלל ביקור באתר הרכבת הקלה של נת״ע, במרכז הבקרה של נתיבי איילון, במנהרות הראל ותצפית על הרכבת הקלה. לצפייה בתמונות לחץ כאן
תודה לעידו בירן, צלם נת"ע, על התמונות

חדשות וברכות

ברכות חמות לתלמידי המחקר הבאים

פברואר 28, 2017

pic01

ברכות לזיו רובין, דוקטורנט במחלקה

המאמר התקבל לאחרונה לפרסום בכתב העת הבינלאומי  Land Use Policy
ברכות חמות לזיו והרבה הצלחה!

pic02

תודה לעידו בירן, צלם נת"ע, על התמונות

יום העיון השנתי ומפגש הבוגרים של המחלקה לגאוגרפיה 21.12.2016

דצמבר 26, 2016

יום העיון השנתי ומפגש הבוגרים של המחלקה לגאוגרפיה התקיים ב- 21 בדצמבר, 2016. יום העיון החל בטקס חגיגי בו חולקו פרסים ומלגות לסטודנטים וסטודנטיות מצטיינים/ות של המחלקה ובכלל זה לעוזרי הוראה מצטיינים, מלגות הצטיינות בגאואינפורמטיקה, פרס לזכר פרופ' שלום רייכמן, פרס לזכרו של פרופ' דב ניר ומלגה למצוינות אקדמית לזכרה של פרנסיס גונטר. לתמונות מיום העיון לחץ כאן

סיור דרך צלחה לפרופ' אפרת מורין

אוקטובר 31, 2016

ביום שישי, 28.10.2016, יצאנו לסיור קצר באזור אבו גוש ונווה אילן ואיחלנו דרך צלחה לפרופ' אפרת מורין שסיימה כהונה של שלוש שנים כראש המחלקה לגאוגרפיה וכעת עוברת למדעי כדו"א. לחצו כאן לתמונות >>

ברכות לד"ר גלעד רוזן על קבלת הקביעות!

ספטמבר 6, 2016

אנו שמחים מאוד לעדכן, כי דר' גלעד רוזן קיבל את ההודעה המשמחת מידי הרקטור על קבלת הקביעות באוניברסיטה העברית.
גלעד - אנו מאחלים לך שנים רבות של עשייה במחקר והוראה במחלקה ומשתתפים בשמחתך!

סיור מחלקתי 2016

יוני 7, 2016

סיור מחלקתי 2016 - התחלנו במצוק הכורכר בחוף אולגה: מנגנוני וקצבי הנסיגה של המצוק החופי והשלכות לקובעי מדיניות ומקבלי החלטות, בהדרכת ד"ר עודד כץ וד"ר עמית מושקין מהמכון הגיאולוגי, המשכנו אל פארק נחל חדרה, וקינחנו בארכיאולוגיה ימית בחוף נחשולים, בהדרכת ד"ר קורט רווה.
לתמונות מהטיול לחצו כאן

סיור לימודי לברצלונה וקטלוניה תשע"ו

מאי 17, 2016

סיור לימודי לברצלונה וקטלוניה תשע"ו - בתאריכים 5-11 באפריל 2016 יצאו 26 תלמידים מהמחלקה לגאוגרפיה ומחלקות נוספות לסיור לימודי בברצלונה וקטלוניה בהדרכתו של פרופ' נעם שובל. לתמונות מהסיור לחצו כאן