noam_shoval_2017

ברכות לנועם שובל!

נובמבר 22, 2017

אנו שמחים לבשר כי נעם שובל נבחר לחבר ב- International Academy for the Study of Tourism. ההתארגנות האקדמית היוקרתית ביותר בתחום חקר התיירות. הכולל 54 חברים פעילים מכל העולם.
נעם הוא הישראלי השני ברשימת החברים מלבד פרופ' אריק כהן.

ברכות לאיתי וגלעד על הזכייה במענק מחקר!

נובמבר 16, 2017
ברכות לאיתי וגלעד על זכייתם (יחד עם לימור הרמן ממדעי המדינה-יחב"ל) במענק מחקר מטעם משרד האנרגיה בנושא:
"תפקיד מנגנוני פיצוי ותועלות קהילתיות בהגדלת קבלתן של אנרגיה מתחדשת".

חדשות וברכות

noam_shoval_2017

ברכות לנועם שובל!

נובמבר 22, 2017

נעם הוא הישראלי השני ברשימת החברים מלבד פרופ' אריק כהן.

ברכות לאיתי וגלעד על הזכייה במענק מחקר!

נובמבר 16, 2017
"תפקיד מנגנוני פיצוי ותועלות קהילתיות בהגדלת קבלתן של אנרגיה מתחדשת".
gilad

אירוע "איינשטיין בעזה"

נובמבר 12, 2017
כמה תמונות מההרצאות של ד"ר גלעד רוזן וד"ר עמית טובי במסגרת אירועי "איינשטיין בעזה" בשבוע שעבר.
ד"ר גלעד רוזן השתתף בהרצאה "ירושלים של מעלה: מדיניות הבניה לגובה בירושלים בצומת דרכים"
וד"ר עמית טובי בהרצאה "צפויה הכבדה בעומס החום? על משמעויות פרישת טראמפ מוועידת האקלים"
לעוד תמונות לחצו כאן!

תכנית המתמחים של הפקולטה למדעי החברה יוצאת לדרך!

אוקטובר 30, 2017

תכנית המתמחים של הפקולטה למדעי החברה יוצאת לדרך!

הרשמה פתוחה לסטודנטים בשנים ב' ו-ג'

בואו לקחת חלק בתכנית שמאפשרת לכם לשלב תוך כדי הלימודים חווית התמחות. התכנית תעשיר את המטען האקדמי, תחשוף אתכם לעולם העשיר של עשייה חברתית וציבורית, תאפשר לכם לרכוש מיומנויות נדרשות לשוק התעסוקה ולקבל על כל זה נקודות זכות.

בין הארגונים בהם ניתן להתמחות: האגף לתכנון עיר בעיריית ירושלים, רשות העתיקות, מכון ירושלים, משרד האוצר ועוד ארגונים רבים נוספים.

ברכות לפרופ' נעם שובל

אוקטובר 2, 2017

ברכות לפרופ' נעם שובל

אנו שמחים לבשר על מינויו של פרופ' נעם שובל כמנהל ביה"ס לתלמידי חו"ל באוניברסיטה העברית.

בטוחים שנעם יצעיד קדימה את בית הספר ואת האוניברסיטה בשאיפתה להגדיל את הנוכחות הבינלאומית שלה.

ברכות לנעם והרבה הצלחה!

ברכות לאיתי פישהנדלר, גלעד רוזן וליאור הרמן (יחב"ל)

אוגוסט 21, 2017

ברכות לאיתי פישהנדלר, גלעד רוזן וליאור הרמן (יחב"ל)
אנו שמחים לבשר כי איתי פישהנדלר וגלעד רוזן  (יחד עם  ליאור הרמן  מיחב"ל) זכו במענק מחקר מטעם משרד המדע  בנושא "הזרקת אנרגיה לפריפריה בישראל: בחינת מודלים לשותפות קהילה מגזר פרטי"  בסכום של 300,000 ש"ח לתקופה של שלוש שנים.

cfba5e5c8_

הודעה ראשונה לסיור המחלקה לגאוגרפיה לברלין!

אוגוסט 15, 2017

הודעה ראשונה לסיור המחלקה לגאוגרפיה לברלין!

נמשכת הגשת המועמדות למלגות לסיוע ליציאה לסיורי המחלקה. ביחס לסיור לברלין אנו מבקשים להבהיר, כי סטודנט ב.א. שיזכה במלגה לסיור לברלין ישלם רק 400 יורו עבור הסיור וסטודנט מ.א. שיזכה במלגה ישלם לאחר קבלת המלגה סכום של 650 יורו בלבד!

wmgl20.v013.i02.cover_.jpg

מאמר שנכתב ע"י תמר גנאור

אוגוסט 7, 2017

מאמר שנכתב ע"י תמר גנאור

תלמידתינו לשעבר, המשמשת כרכזת מאגרים אלקטרוניים ברשות הספריות של האוניברסיטה.

בכתב עת Journal of Map and Geography Libraries שיוצא לאור ע"י המו"ל Elsevier, פרסם לאחרונה מאמר מדעי המתאר את תהליך בניית אתר ארכיון התצ"א וקטלוג המפות של המחלקה.
לקריאת המאמר לחץ כאן

ברכות לערן פייטלסון

אוגוסט 7, 2017

ברכות לערן פייטלסון

אנו שמחים לבשר שהועדה המתמדת החליטה למנות את ערן פייטלסון לכהן בקתדרה Leon J. and Alyce K. Ell Chair in Environmental Studies.
ברור לכולנו שערן הוא המועמד הטבעי לקתדרה זו ואנו שולחים לו ברכות על המינוי.