מאי 22, 2017

ברכות לרן אהרנסון על העלאה לדרגת פרופ' חבר

אנו שמחים מאוד לעדכן, כי רן אהרנסון קיבל היום את ההודעה המשמחת מידי הרקטור על העלאה לדרגת פרופסור חבר באוניברסיטה העברית.
רני  - אנו מאחלים לך המשך עשייה במחקר והוראה במחלקה ומשתתפים בשמחתך!

ברכות לזיו רובין

מרץ 29, 2017

ברכות לזיו רובין שנבחר להשתתף  ב-RSAI-GSSI Summer School of Advanced Economic Geography שיתקיים בלאקילה איטליה בחודש יולי.
נבחרו 10 משתתפים מתוך 100 מועמדים. הם יעברו שבוע אינטסיבי של חשיפה לכלים אנליטיים  חדשים לניתוח מידע מרחבי וגם הכשרה בתחום הכנת מחקרים לפרסום והכל במימון מלא.

ברכות ליונתן שוימר!

מרץ 28, 2017

ברכות ליונתן שוימר, תלמיד מוסמך במחלקה, על זכייתו בפרס ע"ש הרצל (הרצי) הלוי לשנה"ל תשע"ז.
הצלחה רבה ליונתן בהמשך דרכו האקדמית!

חדשות וברכות

מאי 22, 2017

ברכות לרן אהרנסון על העלאה לדרגת פרופ' חבר

רני  - אנו מאחלים לך המשך עשייה במחקר והוראה במחלקה ומשתתפים בשמחתך!

ברכות ליונתן שוימר!

מרץ 28, 2017

הצלחה רבה ליונתן בהמשך דרכו האקדמית!

כתבה שהתפרסמה היום בדה מרקר והארץ על מחקר חדש של פרופ' נעם שובל יחד עם יונתן שוימר

מרץ 15, 2017

חוקרי החוגים לגיאוגרפיה ופסיכולוגיה באוניברסיטה העברית בירושלים יצרו כלי חדש למדידת עוררות רגשית בעת תנועה במרחב, ושאלונים. (GPS) המאפשר ליצור מיפוי רגשי באתרי תיירות במרחב העירוני בזמן אמת, תוך שילוב מדדים פיזיולוגיים, מדדי מיקום.
לכתבה לחצו כאן

ברכות ליאיר גרינברג על זכייה נוספת!

מרץ 15, 2017

אנו שמחים לברך את יאיר גרינברגר על זכייה נוספת - הפעם במלגת אלכסנדר פון הומבולדט לפוסטדוקטורט באוניברסיטת היידלברג אצל פרופ' אלכסנדר זיף.
גמישותה הרבה של המלגה הדו-שנתית תאפשר לו כעת גם פוסטדוקטורט באוניברסיטת אוקספורד אצל פרופ' טים שבנן.

הרבה בהצלחה ליאיר ויישר כח!

ברכות ליאיר גרינברגר

מרץ 2, 2017

ברכות ליאיר גרינברגר על זכייתו במלגת פולברייט לפוסטדוקטורט באוניברסיטת Ohio State
אצל פרופ' הרווי מילר.

יאיר אמור לצאת לפוסטדוקטורט במהלך הקיץ הקרוב.
ברכות חמות ליאיר והרבה הצלחה בהמשך הדרך!

ברכות חמות לתלמידי המחקר הבאים

פברואר 28, 2017

ינון גבע, על זכייתו בפרס עבודת מוסמך מצטיינת בתכנון של איגוד המתכננים בישראל. נושא העבודה: "עבודה קהילתית בהתחדשות עירונית, לקראת מודל חדש לקידום צדק חברתי בעיר", בהנחיית גלעד רוזן. ינון יקבל פרס כספי במסגרת כנס איגוד המתכננים שמתקיים בחיפה השבוע, 2-3 במרץ.

זיו רובין, על זכייתו במלגת פוסט דוקטורט (מענק הלברט) מטעם The Munk School of Global Affairs באוניברסיטת טורונטו. זיו אמור לצאת לפוסט דוקטורט לקראת סוף שנת 2017.
ראוי לציין שינון וזיו משמשים השנה כמורים-משותפים בקורס גישות ושיטות בתואר הבוגר.

pic01

ברכות לזיו רובין, דוקטורנט במחלקה

פברואר 7, 2017

ברכות לזיו רובין, דוקטורנט במחלקה, על קבלת פרס האיגוד הישראלי למדע האזור עבור מאמר מצטיין של חוקר צעיר בשל מאמרו:
"Supply Side Constraints in the Israeli Housing Market: The Impact of State Owned Land"
המאמר התקבל לאחרונה לפרסום בכתב העת הבינלאומי  Land Use Policy
ברכות חמות לזיו והרבה הצלחה!

pic02

סיור בסמינר תחבורה ואיכות הסביבה

פברואר 7, 2017

סיור בסמינר תחבורה ואיכות הסביבה