itai

ברכות לאיתי פישהנדלר!

ינואר 4, 2018
ברכות לאיתי פישהנדלר על המענק מטעם יד הנדיב  להקמת מיזם בין אוניברסיטאי להעצמת השיח  המדעי בתחום  המחקר הסביבתי בישראל, יחד עם שותפים מאוניברסיטת חיפה ובר אילן.

חדשות וברכות

itai

ברכות לאיתי פישהנדלר!

ינואר 4, 2018

ברכות לפרופ' ערן פייטלסון, פרופ' דני פלזנשטיין, פרופ' איתי פישהנדלר ודר' עמית טובי

דצמבר 20, 2017
אנו שמחים לעדכן על זכייתה של קבוצת חוקרים מאוניברסיטת חיפה, הטכניון והאוניברסיטה העברית בהקמת מרכז הידע והמחקר הלאומי בתחום ההערכות למצבי חירום.
ממחלקתו שותפים למיזם פרופ' ערן פייטלסון, פרופ' דני פלזנשטיין, פרופ' איתי פישהנדלר וד"ר עמית טובי.
ההשקה הרשמית של המרכז תתקיים בכנס רח"ל למצבי חירום בבנייני האומה בחודש ינואר במעמד נשיא המדינה.
סיגל

ברכות לפרופ' סיגל קפלן!

דצמבר 19, 2017
ברכות לפרופ' סיגל קפלן על היבחרה לתפקיד סגנית נשיאה של האגודה הגיאוגרפית הישראלית!

שלי

ברכות לשלי עמיר!

דצמבר 6, 2017

אנו שמחים להודיע ששלי עמיר התקבלה לתוכנית העתודה הניהולית לעובדי האוניברסיטה המיועדת להכשיר עובדים לתפקידי ניהול עתידיים ולעודד מצויינות. אנו מאחלים לשלי בהצלחה!

noam

ברכות לפרופ' נעם לוין!

דצמבר 6, 2017

ברכות לנעם לוין על זכייתו (יחד עם איתמר לנסקי מבר אילן) במענק מחקר מטעם משרד המדע בנושא: " Classifying Woody Mediterranean Species using Spectral and Phenological Observations".

ברכות למורים המצטיינים במחלקה!

נובמבר 23, 2017

ברכות למורים המצטיינים במחלקה!

רשימת המורים המצטיינים של הפקולטה לשנה"ל תשע"ז ובה נציגי המחלקה: דני פלזנשטיין, גלעד רוזן,
עדי בן-נון, אמיר גלילי, סטס דרפקין ועדי הלפרן.
ברכות חמות וגם הרבה תודות לכולכם על ההוראה המצוינת!

noam_shoval_2017

ברכות לנועם שובל!

נובמבר 22, 2017

אנו שמחים לבשר כי נעם שובל נבחר לחבר ב- International Academy for the Study of Tourism. ההתארגנות האקדמית היוקרתית ביותר בתחום חקר התיירות. הכולל 54 חברים פעילים מכל העולם.
נעם הוא הישראלי השני ברשימת החברים מלבד פרופ' אריק כהן.

ברכות לאיתי וגלעד על הזכייה במענק מחקר!

נובמבר 16, 2017
ברכות לאיתי וגלעד על זכייתם (יחד עם לימור הרמן ממדעי המדינה-יחב"ל) במענק מחקר מטעם משרד האנרגיה בנושא:
"תפקיד מנגנוני פיצוי ותועלות קהילתיות בהגדלת קבלתן של אנרגיה מתחדשת".