ינון

ברכות לינון גבע!

אפריל 12, 2018
מזל טוב לינון גבע (דוקטורנט של גלעד רוזן) לרגל זכייתו במלגת הנשיא.

ינון - אנו גאים בהשגייך!

זיו

ברכות לזיו רובין

מרץ 8, 2018
ברכות לזיו רובין על אישור הדוקטורט בנושא:
"חסמים בצד ההיצע של שוק המגורים בישראל- השפעתו של בעלות המדינה על הקרקע והרגולציה בתחום התכנון", בהנחייה של דני פלזנשטיין
זיו נמצא השנה בפוסט-דוק באוניברסיטת טורונטו.

חדשות וברכות

ינון

ברכות לינון גבע!

אפריל 12, 2018
מזל טוב לינון גבע (דוקטורנט של גלעד רוזן) לרגל זכייתו במלגת הנשיא.

ינון - אנו גאים בהשגייך!

זיו

ברכות לזיו רובין

מרץ 8, 2018
ברכות לזיו רובין על אישור הדוקטורט בנושא:
זיו נמצא השנה בפוסט-דוק באוניברסיטת טורונטו.
ספר של בוני

ברכות לריכב (בוני) רובין לרגל הוצאת ספרו החדש!

פברואר 27, 2018

ברכות לריכב (בוני) רובין לרגל הוצאת ספרו החדש בהוצאת רסלינג:
"סיפורים שסיפרו לי ההרים: נוף תרבותי בחלופות הזמן".

הספר הוא פרי של שילוב בין החוויה האישית לבין הלימוד המדעי של נוף תרבותי בחלופות הזמן. המחבר מציג את הדרך שבה הוא מתבונן בנוף הרי ירושלים, הנוף שבו גדל ובו הוא פועל כחוקר. בחלקים מסוימים גובר הניתוח המדעי המבוסס על מקורות היסטוריים, מפות, תצלומי אוויר ושרידים ארכיאולוגיים, ובחלקים אחרים ניצבת בחזית ההתבוננות האישית והפרשנות הנסמכת עליה.

נופר

ברכות לדר' נופר אבני!

פברואר 1, 2018
אנו שמחים לבשר שנופר אבני, פוסט-דוקטרנטית של דר' גלעד רוזן ומלגאית גולדה מאיר, זכתה לאחרונה במלגת הפוסט-דוקטורט היוקרתית מארי-קירי למשך שנתיים לחקר סוגיות של אי שוויון, צדק חברתי-ומרחבי בירושלים. ברכות לנופר על ההישג.
itai

ברכות לאיתי פישהנדלר!

ינואר 4, 2018
ברכות לאיתי פישהנדלר על המענק מטעם יד הנדיב  להקמת מיזם בין אוניברסיטאי להעצמת השיח  המדעי בתחום  המחקר הסביבתי בישראל, יחד עם שותפים מאוניברסיטת חיפה ובר אילן.

ברכות לפרופ' ערן פייטלסון, פרופ' דני פלזנשטיין, פרופ' איתי פישהנדלר ודר' עמית טובי

דצמבר 20, 2017
אנו שמחים לעדכן על זכייתה של קבוצת חוקרים מאוניברסיטת חיפה, הטכניון והאוניברסיטה העברית בהקמת מרכז הידע והמחקר הלאומי בתחום ההערכות למצבי חירום.
ממחלקתו שותפים למיזם פרופ' ערן פייטלסון, פרופ' דני פלזנשטיין, פרופ' איתי פישהנדלר וד"ר עמית טובי.
ההשקה הרשמית של המרכז תתקיים בכנס רח"ל למצבי חירום בבנייני האומה בחודש ינואר במעמד נשיא המדינה.
סיגל

ברכות לפרופ' סיגל קפלן!

דצמבר 19, 2017
ברכות לפרופ' סיגל קפלן על היבחרה לתפקיד סגנית נשיאה של האגודה הגיאוגרפית הישראלית!